Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mraclin predstavio nove igrače

[]

Uoči skorašnjeg početka nastavka sezone u 4. NL Središte Zagreb, vrijedna Uprava Nogometnog kluba Mraclin sinoć je u obnovljenom kompleksu Stare grabe predstavila nove igrače, koji će zaoštriti konkurenciju u kadru trenera Damira Milanovića, koji ovih dana navršava punih godinu dana na klupi Parikožara.

Novim igračima Mraclina postali su tako mladi vratar HNK Gorice Patrick Crnolatec, Ivan Kaurin koji dolazi iz Lukavca, povratnik Petar Bartolić koji se vraća nakon epizode u Dinamo Hidrelu, te Ivan Perković koji u Mraclin stiže iz Klasa.

-Tri su mlađa igrača i to je ono što smo tražili. S pripremama krećemo 25. siječnja. Dogovorili smo tri prijateljske utakmice. 5,5 tjedana uoči početka prvenstva dovoljno je za ovaj rang natjecanja da se momčad dobro spremi. Naša ambicija je biti čim više gore i daljnja afirmacija mladih igrača- kazao nam je trener Damir Milanović.

Zimska stanka u Mraclinu je iskorištena za nove radove, pa je tako kompleks Stare grabe dodatno uređen.

-Ni tijekom zime nismo se previše opustili. Cijeli kompleks je pred završetkom radova, obnovili smo svlačionice, uredili smo ured predsjedništva kako bismo imali prostoriju za druženja sa sponzorima i predstavljanja igrača. Želimo da sve bude reprezentativno- rekao je predsjednik Goran Vukašinec, koji vjeruje kako će dovedeni igrači na proljeće dati dimenziju više momčadi.

Osim toga, stručni dio momčadi pojačao je iskusni Dražen Dandić, koji će pomoći u sportskom segmentu sportskom direktoru Luki Cvetniću.

Objava FOTO: Mraclin predstavio nove igrače pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.