Prijava

Vaša prijava

SVE JE SPREMNO ZA TUROPOLJSKI FAŠNIK: U petak preuzimanje ključeva Grada i proglašenje Fašničke Republike

[]

Fašnik nam dolazi! Korona prolazi?? Dosta je bilo ovog izvanrednog stanja, da prostite sranja. Mi imamo cjepivo za sve muke i to nadohvat ruke. Prva doza smeha, druga veselja i krafnu ko booster fašničkih želja Naše su mjere na snazi od 4. veljače, ko bu se veselil s nama?” stoji u pozivu Turističke zajednice Grada Velike Gorice na Turopoljski fašnik.

113. Turopoljski fašnik i ove će godine zbog situacije s koronom nažalost proći bez svima omiljene fašničke povorke i tradicionalnog Malog fašnika u Parku dr. Franje Tuđmana, ali to ne znači da se svejedno nećemo ludo zabaviti, nasmijati, opustiti i zamaškariti – ali onak za prav’.

Preuzimanje ključeva Grada najavljeno je za ovaj petak u 10 sati kod Muzeja Turopolja, a velika završnica Fašnika predviđena je za subotu 26. veljače kada se očekuje zabavni program uz fašničke bendove, druženje pod maskama i suđenje Princu Fašniku. Vrhunac večeri bit će koncert Psihomodo Popa.

Također, od 4. veljače do 1. ožujka trajat će i nagradna igra na Facebook profilu Turopoljski fašnik:”Pronađi maskotu, okini fotku”.

-Uskoro donosimo više detalja i o ovoj igri zato STAY TUNED!- poručuju iz Turističke zajednice.

Objava SVE JE SPREMNO ZA TUROPOLJSKI FAŠNIK: U petak preuzimanje ključeva Grada i proglašenje Fašničke Republike pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Miting ZPK 2024.