Prijava

Vaša prijava

ŽRK Udarnik u nastavak sezone ulazi jači za Leu Krznar i Elu Bajkušu

[]

ŽRK Udarnik uspio je ovoga tjedna u svoje redove dovesti dvije mlade i perspektivne rukometašice iz zagrebačke Lokomotive, čime je roster trenera Darija Zrnića, uoči nastavka drugoligaškog prvenstva itekako ojačan. Radio se o vratarki Lei Krznar i Eli Bajkuši, koje su dugo vremena bile na radaru kurilovečkog kluba, koji je sada uspio u svome naumu.

U Udarniku su posebno zadovoljni što su uspjeli vratiti još jednu domaću igračicu u svoje redove – Elu Bajkušu, dok je Lea Krznar, dijete Rugvice, koje je posljednjih godinu i pol provela u redovima zagrebačkog kluba, gdje je došla kao ponajbolja vratarka svoga godišta (2004.) koja je u nekoliko navrata bila proglašavana i najboljom vratarkom Državnog prvenstva.

Obe igračice treneru Zrniću na raspolaganju će biti već u sutrašnjem dvoboju protiv vodećeg Zameta koji se u Gradskoj sportskoj dvorani igra od 13,30 sati. Inače, u dva proljetna kola Udarnik ima polovičan uspjeh, nakon uvjerljivog izdanja protiv Senije, u prošlom kolu Kurilovčanke su doživjele poraz u Labinu od drugoplasiranog Rudara.

Objava ŽRK Udarnik u nastavak sezone ulazi jači za Leu Krznar i Elu Bajkušu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.