Prijava

Vaša prijava

FOTO: Udarniku loš ulazak u utakmicu odnio moguću senzaciju

[]

Rukometašice Udarnika s 28:25 poražene su od lidera 2. HRL-Zapad, riječkog Zameta. Gostujuće rukometašice put prema pobjedi napravile su u uvodnih deset minuta, u kojima se domaća ekipa jednostavno nije pojavila na terenu.

Riječki je sastav utakmicu otvorio s 4:0, što je domaćeg trenera Darija Zrnića natjeralo na time out već u 5. minuti. Nakon deset minuta igre bilo je 1:8, što je bio znak za još jedan time out domaćeg sastava. Urodilo je plodom, jer do odlaska na odmor domaće su igračice spriječile rezultatsku katastrofu, odigravši do odlaska na odmor egal (11:11), tako da je na semaforu svijetlilo 12:19.

U nastavak susreta domaće su rukometašice ušle puno odlučnije te su prvenstveno sjajnom igrom u obrani učinile utakmicu nadasve zanimljivom. Na isteku 40. minute bilo je samo -4 (16:20). Obrana domaćih igračica u tim je trenucima bila besprijekorna, a podršku igračicama dala je i novopridošla vratarka Lea Krznar koja se predstavila u dobrom svjetlu. Nažalost, Kurilovčanke nisu nastavile u tom ritmu, te su se gošće ponovno odlijepile na +7 (16:23).

Međutim, uslijedio je još jedan povratak domaćih igračica koje su tri minute prije kraja došle na samo -2 (25:27). Šansu za dodatnu kompliciranje situacije propustila je Dora Sertić, koja je nažalost promašila otvoren šut s krila. Gošće su to iskoristile te pogodile za konačnih +3.

Nika Miletić i Bernarda Mostarlić s po četiri su gola bile najbolje strijelkinje kod Udarnika, dok je za Zamet 11 postigla Iva Tabar.

2. HRL-ZAPAD, 14. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK ZAMET 25:28 (12:19)
ŽRK UDARNIK: Krznar, Magenreuter, Jurić 1, Štefanić 2, Cerovski, Bajkuša 2, N. Miletić 4, Mostarlić 4, Butković, Vučićević 3, Dunđerović, M. Miletić 3, Brdovčak 1, Sertić 2, Gujić 3, Krilčić. TRENER: Dario Zrnić
ŽRK ZAMET: Troskot, Perčić Bahtiri, Mršić 3, Nekić 3, Rajković, Tabar 11, Pleša, Mikolić 3, Nikolić, Pleše, Možetić, Stanić 6, Jurkan, Visković 2, Đuzel, Strukar.

Objava FOTO: Udarniku loš ulazak u utakmicu odnio moguću senzaciju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.