Prijava

Vaša prijava

FOTO: Konstituiran Savjet mladih Grada Velike Gorice, predsjednik Antonio Šipušić

[]

Antonio Šipušić novi je predsjednik Savjeta mladih Grada Velike Gorice. Tako je odlučeno na konstituirajućoj sjednici novog saziva Savjeta mladih, čiji su članovi izabrani na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća. Šipušić je dobio jednoglasnu podršku, kao i njegov zamjenik Mihael Kuliš.

-Imam puno ideja, ali naravno, konzultirat ću se s onima koji su me izabrali. Pokušat ćemo više popularizirati politiku među mladima, da se više uključuju. Mislim da su mladi iz godine u godinu vidljiviji u zajednici, ali uvijek moramo na tome raditi- kazao je novoizabrani predsjednik, koji je jedina nestranačka osoba u ovom sazivu.

Do izbora predsjednika, sjednicom je predsjedao Darko Bekić, predsjednik Gradskog vijeća.

-Moramo više mlade staviti u fokus. Vremena su izazovna i mi kao Grad moramo im dati nekakvu sigurnost, barem u početnim koracima. Vrata Gradskog vijeća će im svakako biti otvorena- poručio je Bekić, a podršku mladima dao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

-Od mladih očekujemo da budu jedna dodana vrijednost svemu onome što mi ne možemo dokučiti. Svi mi koji smo ušli u srednju dob moramo shvatiti da vremena koja su izazovna mogu pratiti i najbolje razumjeti njihovu dob upravo oni ljudi i ona struktura koji su njihove životne dobi- istaknuo je Ačkar.

Uz Antonija Šipušića i Mihaela Kuliša novi saziv Savjeta mladih još čine Tomislav Brebrić (zamjenik Mate Ivanović), Ivan Čolić (Petar Spajić), Karla Draženović (Kruno Šipušić), Marko Đurašin (Luka Zlodi), Ivan Gavran (Dario Mužar), Kristina Klarić (Laura Kompes), Karmen Krkanić (Božo Matić), Kristijan Milić (Lovro Čubelić), i Damir Zobec (Ivan Bradić).

Objava FOTO: Konstituiran Savjet mladih Grada Velike Gorice, predsjednik Antonio Šipušić pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.