Prijava

Vaša prijava

Luka Tomas pojačao Goricu: Zajedničkom igrom možemo daleko dogurati

[]

Košarkaški klub Gorica pojačao je Luka Tomas, polivalentni 197 centimetara visoki igrač koji pokriva pozicije beka i niskog krila, službeno je objavio klub iz Velike Gorice.

Osnovni dio sezone ovaj je košarkaš proveo u zadarskoj Sonik Puntamici gdje je bilježio 10 poena i tri skoka prosječno po susretu.

Luka je najmlađi član poznate košarkaške obitelji Tomas, a karijeru je započeo u križevačkom Radniku. Potom je jedno vrijeme igrao za juniore Cedevite da bi zatim potpisao za Zadar. Jedno vrijeme proveo je na posudbi u Zagrebu, a najveći dio seniorskog staža proveo je u Zaboku. Početkom sezone pristupio je Sonik Puntamici.

– Moja želja je da igramo što ljepše i brže kako bi takva igra privukla publiku u dvoranu te da pokušamo izboriti što više pobjeda. Atmosfera u momčadi je odlična, sjajno su me prihvatili, dobro radimo i treniramo te smatram da zajedničkom igrom možemo daleko dogurati, rekao je Tomas po dolasku u Goricu koja će u HT Premijer ligi igrati u Ligi za prvaka.

Osnovni dio sezone Gorica je završila na petom mjestu s omjerom 13-9.

Objava Luka Tomas pojačao Goricu: Zajedničkom igrom možemo daleko dogurati pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.