Prijava

Vaša prijava

TOPLAK NAKON POBJEDE: Sreća prati one koji ju zasluže

[]

HNK Gorica i drugu uzastopnu utakmicu na domaćem travnjaku došla je do pobjede. Nakon slavlja protiv Hrvatskog dragovoljca, Goričani su pod vodstvom Samira Toplaka svladali i Rijeku s minimalnih 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je riječki stoper Čestić, koji je donio novu radost u goričku svlačionicu.

-Ne možemo uživati u ljepoti igre u ovom trenutku. Kad sam došao, rekao sam da moramo biti jako agresivni i kompaktni u obrani, a to mi ovi igrači daju. Kad smo takvi, onda nas je jako teško pobijediti. Uživam u radu s ovim mladim igračima. Velika pobjeda s igračem manje u kojoj smo pokazali da nismo u negativi, da se nismo povukli. Na kraju nas je sreća malo pomazila, ali sreća prati one koji ju zasluže- rekao je Toplak pa nastavio;

-Kad vi dođete s puno igrača u završnicu, opasnost je velika, a onda može pasti i autogol. Da mi nismo bili tamo, ne bi si oni zabili autogol. Sada se tako poklopilo, ali za mene je cijela moja ekipa zabila jedan veliki gol- istaknuo je Toplak koji je igrače nagradio s tri slobodna dana.

Objava TOPLAK NAKON POBJEDE: Sreća prati one koji ju zasluže pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Drvored uz aut-liniju

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja