Prijava

Vaša prijava

Gorički stolnotenisači opet ne poraženi, TIS određuje sudbinu

[]

Stolnotenisački HSTK Velike Gorice nastavili su pobjednički niz. Na gostovanju u Rijeci i Opatiji došli su do novih pobjeda.

Kod ekipe Srdočija, Velikogoričani su slavili s 4:1, dok posljednjeplasirana Opatija nije mogla parirati raspoloženim Goričanima koji su igrali u najjačem mogućem sastavu (Marko Habijanec, Martin Petrović, Karlo Javor i Ante Jakić) te zabilježili pobjedu s maksimalnih 4:0. S nove dvije pobjede velikogorički stolnotenisači su zadržali realne izglede za plasmanom u Superligu.

-TIS je pobijedio Samobor s 4:0, tako da smo 2. travnja domaćini najvažnijem meču protiv Tisa iz Zagreba. U prvom meču smo izgubili 4:1, tako da nam igra samo pobjeda 4:0 ili 4:1, s boljim setovima od prvog meča. Najavljujemo svakako borbu do zadnjeg, a možda nas i posluži sreća- poručuju iz HSTK Velika Gorica.

Ženska ekipa je u Velikoj Gorici odradila dva meča. U prvom su s 4:1 porazile ekipu Poreča, dok su u popodnevnom s 4:3 poražene od Pule.

Objava Gorički stolnotenisači opet ne poraženi, TIS određuje sudbinu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.