Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Josip Brajković pogodio za prvu pobjedu Kupe

[]

Euforija u Pokupskom i redovima Kupa Boysa. Treću utakmicu za redom, igrači Kupe ostali su neporaženi. Nakon što su kontra Bregane i Turopoljca osvajali po bod, u susretu s Lomnicom konačno je stigla i prva pobjeda u Jedinstvenoj županijskoj.

https://youtube.com/shorts/TYkgPqPz5x0?feature=share

Junak pobjede bio je kapetan Josip Brajković koji je u 90. minuti realizirao kazneni udarac, za veliko veselje i slavlje. Ovom pobjedom momčad trenera Miroslava Lukinića uhvatila je priključak s Klasom, koji je pretposljednji i ima bod više od njih.

Novu priliku za osvajanje bodova Kupa će imati u nedjelju, kada u Pokupskom gostuje Vatrogasac.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 19. KOLO
NK LOMNICA – NK KUPA 0:1 (0:0)
STRIJELAC: 0:1 J. Brajković (90- 11m)
NK LOMNICA: Jerković, Milanović (od 81. Cindrić), Dijanežević, Štuban, Kri. Arbanas, Mihovljanec, Ka. Arbanas, Mostarlić, Bubalo, Čizmadija, Beg (od 46. Drmić). TRENER: Stjepan Deverić
NK KUPA: T. Sečenj, Klasnić, Ti. Sečenj (od 66. Pirša), Šestak, I. Petković, M. Vranešić, Klasnić (od 66. D. Vranešić), Ruklić, Šandor (od 90. Belečić), Brajković, M. Petković. TRENER: Miroslav Lukinić

Objava VIDEO/FOTO: Josip Brajković pogodio za prvu pobjedu Kupe pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.