Prijava

Vaša prijava

Sara Habijančić viceprvakinja Hrvatske, Sara Anđelić i Marinela Bašković brončane

[]

U organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, 10. travnja je održano Prvenstvo Hrvatske za juniore/juniorke, Na natjecanju je nastupilo 170 natjecatelja iz 38 klubova, među kojima je bio i Taekwondo klub Velika Gorica s pet natjecatelja – Marinelom Bašković, Sarom Habijančić, Sarom Anđelić, Emom Kučiš i Lucijom Kompesom.

Ema i Lucijan poraženi su u borbama za medalju i tako su osvojili peto mjesto. Sara Anđelić i Marinela Bašković zaustavljene su polufinalnim borbama i zasluženo osvojile brončane medalje. Sara Habijančić je pokleknula tek u finalnoj borbi.

-U vrlo neizvjesnoj i zahtjevnoj finalnoj borbi, u kojoj ostaje „gorak okus“ u ustima, oni koji su gledali znaju o čemu se radi, pokleknula je od protivnice iz Knina i tako postala viceprvakinjom Hrvatske- ističe trener Igor Matić, čija je juniorska ekipa zauzela visoko šesto mjesto u ekipnom poretku klubova.

-Kao što smo već govorili a priča se i dalje nastavlja, nove državne medalje već 10 godina bez prestanka naše članice i članovi donose u naš grad. Čestitke svima, a najveće čestitke zasluženo idu našim osvajačicama medalja- zaključio je Matić.

 

Objava Sara Habijančić viceprvakinja Hrvatske, Sara Anđelić i Marinela Bašković brončane pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.