Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Rukometaši Gorice s bodovima iz Varaždina

[]

Rukometaši Gorice s dva izuzetno važna boda vratili su se s nezgodnog gostovanja u Varaždinu. Domaći Varaždin 1930 koji ih je ugostio u Graberju porazili su nakon velike borbe i preokreta u drugom dijelu s 32:28.

Prvi dio završio je u egalu (15:15), no većim dijelom prednost je bila na strani Gorice. Varaždin je stalno bio tu negdje, da bi drugi dio domaći igrači otvorili sjajno i serijom 9:3 došli na +6 (24:18). Malo toga je u tim trenucima u redovima Gorice bilo kako treba. Bezglavi napad i porazna obrana omogućili su rastrčanim Varaždincima da odu na osjetniju prednost, što je trenera Andriju Nikolića natjeralo na minutu odmora.

Pogodio je, jer momčad se trgnula i odgovorila serijom 6:0 za izjednačenje 24:24 u 47. minuti. Tri pogotka u tom je nizu postigao Hrvoje Ceković, a s nekoliko obrana istaknuo se danas vrlo dobri Tomislav Sladoljev.

Na četiri minute prije kraja Puček je svojim golom donio posljednje izjednačenje domaćim rukometašima, koji do kraja nisu izdržali i bodovi su otišli put Velike Gorice. Pobjednika je na kraju odlučila veća širina na strani Gorice, koja je u posljednjih dvadeset minuta od -6 (24:18) došla do +4 (28:32) napravivši u tom period seriju 14:4.

-Znali smo da je Varaždin dobra momčad i da se ovdje teško uzimaju bodovi. Pogotovo, pod vodstvom novog trenera Miškovića koji ih je dodatno digao. Mi smo pokazali da imamo karakter i da se ne predajemo tek tako. Moram reći kako su gledatelji mogli uživati u odličnoj utakmici- kazao je nakon susreta u Varaždinu trener Gorice Andrija Nikolić, čiju momčad sada očekuje gostovanje u Poreču.

-Idemo igrati dalje. Mi stalno igramo i uživamo- poručio je Nikolić za kraj.

Najbolji strijelac Gorice bio je Hrvoje Ceković s devet golova, šest je pridodao Ivan Laljek, a pet Fran Tomašić, dok je vratar Tomislav Sladoljev imao 11 obrana. Devet pogodaka za domaći sastav postigao je Petar Sklepić, dok je Tin Herceg imao devet obrana.

Objava VIDEO/FOTO: Rukometaši Gorice s bodovima iz Varaždina pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.