Prijava

Vaša prijava

Kupi tri boda kod Rakovog Potoka


U Pokupskom i dalje živi nada za ostankom u Jedinstvenoj županijskoj ligi. S današnjeg gostovanja u Rakovom Potoku, Kupa se vratila s tri boda, čime se pretposljednjem Klasu primakla na samo dva boda zaostatka.

Domaći Rakov Potok, koji je trenutno desetoplasirani sastav lige Kupa, kojoj je nedostajalo nekoliko standardnih prvotimaca, porazila je s 2:1. Zbog svega navedenog Kupa je zaigrala u nikad mlađem sastavu, a debi sa samo 16 godina za seniorsku momčad je upisao Petar Šestak koji je odigrao posljednjih dvadesetak minuta umjesto Kristijana Blažinčića koji se u jednom duelu teže ozlijedio.

Usprkos svemu, Kupa je prekretom uspjela doći do tri boda. Hrvoje Mihaljević u 28. je doveo Rakov Potok u vodstvo. Preokret j uslijedio u posljednjoj četvrtini utakmice. U 74. Josip Brajković je vratio stvari na početak izjednačivši rezultat, da bi za veliku radost Kupe i Kupa Boysa u prvoj minuti sudačke nadoknade pogodio Leon Klasnić.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 23. KOLO
NK RAKOV POTOK – NK KUPA 1:2 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Mihaljević (28), 1:1 Brajković (74), 1:2 Klasnić (90)
NK RAKOV POTOK: Črnko, Lončarić, Pavek, Makarun (od 46. Španić), Bašić, Jerković, Briševac, Jaklenec (od 54. Svoboda), Terihaj (od 46. Peršin), Balen. TRENER: Hrvoje Komar
NK KUPA: To. Sečenj, I. Šestak (od 61. Zlodi), Pirša, Ti. Sečenj, Petković, Vranešić, D. Belečić (od 24. I. Belečić), L. Klasnić, Blažinčić (od 71. P. Šestak), Brajković, I. Klasnić. TRENER: Miroslav Lukinić

Objava Kupi tri boda kod Rakovog Potoka pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.