Prijava

Vaša prijava

FOTO: Velika Gorica nastavila s podizanjem komunalnog standarda, Čička Poljana dočekala asfaltiranje makadamske prometnice

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima je nastavio obilazak gradskih naselja, u kojima se ovog proljeća radi na podizanju komunalnog standarda.

Tim povodom je obišao Čičku Poljanu, gdje su izvedeni radovi na asfaltiranju dviju makadamskih prometnica u ukupnoj dužini od 180 metara, za što je u gradskom proračunu izdvojeno 175 tisuća kuna.

-Osluškujući potrebe Mjesnog odbora nastavljamo s ulaganjem u komunalnu infrastrukturu u urbanom i ruralnom dijelu grada. Ova je cesta važna za sve žitelje ovog naselja, a s ulaganjem ćemo nastaviti i dalje- rekao je gradonačelnik Ačkar.

Radove je izveo VG Komunalac, a direktor Jurica Mihalj kazao nam je kako je asfaltirano oko 180 metara makadamske prometnice širine u prosjeku od 3 do 3,5 metara.

Ana Krstić iz MO Čička Poljana zahvalila je Gradu što je uvažio njihov prijedlog i asfaltirao ovu prometnicu, što je bila dugogodišnja želja žitelja koji žive u tom dijelu Čičke Poljane.

Objava FOTO: Velika Gorica nastavila s podizanjem komunalnog standarda, Čička Poljana dočekala asfaltiranje makadamske prometnice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.