Prijava

Vaša prijava

JUNIORI HNK GORICE ŽIVE SVOJ SAN: Svladali Hajduk i ostali u utrci za naslovom prvaka

[]

Sportska subota u Velikoj Gorici otvorena je matinejom na Gradskom stadionu gdje su juniori HNK Gorice ugostili vodeći Hajduk. Bili tići nakon prošlotjedne pobjede protiv Dinama u Veliku Goricu su stigli kao veliki favoriti, budući da je iza njih bila serija od 25 utakmica u prvenstvu u kojima nisu osjetili gorčinu poraza.

U goričkim redovima time se nisu previše opterećivali, igrači trenera Svena Raića igraju sezonu iz snova, čemu se nitko uoči sezone nije mogao nadati. U premijernom nastupu u najvišem rangu, Goričani su sve ugodno iznenadili. Štoviše, mnogima su pomrsili račune.
A upravo su to učinili i splitskom sastavu kojeg su porazili s minimalnih 1:0.

Junak susreta bio je Brazilac Cruz, koji je u petoj minuti matirao vratara gostiju Bornu Buljana. Gorica je zadržala prednost do isteka 90. minute nakon čega je uslijedilo veliko slavlje uz nezaobilaznu “hoćemo titulu još ove godine”. Nakon današnjeg susreta taj cilj i nije nemoguć, budući da im vodeći Hajduk sada bježi samo dva boda, a do kraja prvenstva su četiri kola.

– Sad imamo još više želje i još više šanse, a ako ćemo biti ekipa kao i dosad, zašto ne bismo na kraju završili iznad Hajduka i Dinama, iznad svih!- rekao je Luka Brlek nakon susreta.

Mrlju na utakmicu bacila je tučnjava trenera, zbog čega je nastao 12. minutni prekid. Naime, u prekidu igre trener Gorice Sven Raić krenuo prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru, gdje mu je gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela, te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama u predjelu glave. Uz njih, isključen je i trener Hajduka Marijan Budimir.

Objava JUNIORI HNK GORICE ŽIVE SVOJ SAN: Svladali Hajduk i ostali u utrci za naslovom prvaka pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.