Prijava

Vaša prijava

Vozači u ime tvrtke zaduživali kontejnere i prodavali ih na otkupu metala

[]

Dovršeno je kriminalističko istraživanje provedeno nad dvije muške osobe u starosti od 31 i 46 godina, a koje se tereti za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Spomenuti 31-godišnjak, inače vozač zaposlen u trgovačkom društvu sa sjedištem u Podsusedskoj aleji, preuzeo je i zadužio od drugog trgovačkog društva, s kojim prvo ima sklopljen ugovor, 189 komada roll kontejnera iz skladišta u Gospodarskoj ulici u Svetoj Nedelje. Kontejnere je nastavno, bez znanja vlasnika, prodao stanici za otkup metala u Karlovcu i to za iznos od oko 5.619 kuna.

Također se sumnja i da je 46-godišnjak, kao vozač zaposlen u trgovačkom društvu iz Kravarskoga, iz skladišta u Svetoj Nedelji preuzeo i zadužio 215 roll kontejnera od trgovačkog društva iz Zagreba s kojim njegova tvrtka ima sklopljen ugovor. Kao i prethodni, i ovaj je osumnjičeni, bez znanja vlasnika, kontejnere prodao stanici za otkup metala u Karlovcu za oko 6.389 kuna.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 289.060 kuna, a po dovršetku istraživanja osumnjičenima slijedi kaznena prijava.

Objava Vozači u ime tvrtke zaduživali kontejnere i prodavali ih na otkupu metala pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike