Prijava

Vaša prijava

FOTO: Udruga mladih Općine Orle spremila najbolji roštilj

[]

U Novo Čiče se nakon dvogodišnje pauze vratio Chill & Grill u organizaciji Goričkog kluba mladih i KUD-a Čiče. Ražnjići, pljeskavice, kobasice i ostale delicije s roštilja zamirisali su Etno selom, a snage u pripremi najboljeg roštilja odmjerile su 32 ekipe, među kojima su najbolji bili članovi Udruge mladih Općine Orle, Darko Kučan i Domagoj Vujica, koji su tako obranili naslov osvojen 2019., kada je posljednji puta održano ovo natjecanje, u kojem je ipak najvažnije druženje i dobra zabava, koja nije izostala niti ovoga puta.

-Uz natjecatelje iz Zagrebačke županije, imamo ekipe iz grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije, tako da naš Chill & Grill polako izlazi iz lokalnih okvira. Upravo nešto ovakvo nedostajalo je ljudima, da se vidimo i malo podružimo, a nas veseli činjenica, da je odaziv jako velik- rekao nam je predsjednik KUD-a Čiče, Stipo Duvnjak.

Podršku natjecateljima, kao i organizatorima dao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

-Sve ono što se može poželjeti u jednom mjestu i jednoj društvenoj zajednici ovdje se manifestira u pjesmu, ples, tradiciju i kulturu, a neizostavan je roštilj, koji nas je sve povezao. Ovo je hvalevrijedna akcija, i primjer za sve druge kako mogu oplemeniti svoju zajednicu- istaknuo je Ačkar.

I dok su Posavci osvojili prvo mjesto dobivši maksimalan broj bodova od žirija, drugo mjesto osvojila je ekipa Old woody BBQ, a treće je otišlo Udrugi bosanski Posavljak. Titula najluđe ekipe pripala je Superjunacima iz Ribnice, najljepše dekorirani stol imao je KUD Čiče, najveseliji su bili gosti iz Zagorja-Ilirci, dok je najbrojnija bila Udruga žena Novo Čiče.

Objava FOTO: Udruga mladih Općine Orle spremila najbolji roštilj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.