Prijava

Vaša prijava

Ulica Braće Radića u Mraclinu uz novi asfalt dobila i nogostup

[]

Žila kucavica Mraclina, Ulica Braće Radića dobila je novo ruho. Kraju su privedeni radovi na rekonstrukciji prometnice u dužini od 800 metara. Osim što je cesta presvučena novim asfaltom, izvedeni su i radovi na nogostupu, a postavljena je i kompletna oborinska odvodnja.

Radove je obišao i gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji se žiteljima Mraclina još jednom zahvalio na strpljenju tijekom radova.

-Zadovoljan sam i zahvalan svim žiteljima na čekanju i dugom iščekivanju jer se radovi uvijek zakompliciraju i oduže. Zbog toga su dobili i jedan dodatni standard, oborinsku odvodnju uz novi nogostup- rekao je gradonačelnik Ačkar.

Ispred Mjesnog odbora zadovoljstvo izvedenim radovima iskazao je predsjednik Tihomir Hubak.

-Prigovori se odnose na prilaze u pojedine kuće, gdje je trotoar malo viši no što je bilo planirano, tako da će se na pojedinim dijelovima raditi padovi i rampe kako bi mještani lakše ulazili u svoja dvorišta- istaknuo je Hubak i dodao, kako je prema njegovim procjenama u Mraclinu završeno oko 65 posto kompletnog posla što se tiče Aglomeracije.

-Ovih ostalih 35 posto bit će, nadam se, do kraja godine završeno- poručio je Hubak.

Investicija nogostupa i oborinske odvodnje vrijedna je 1,7 milijuna kuna, a kako se u sklopu projekta Aglomeracije asfaltira samo jedan dio ceste, Grad Velika Gorica na sebe je preuzeo financiranje asfaltiranja punog profila ceste.

Objava Ulica Braće Radića u Mraclinu uz novi asfalt dobila i nogostup pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


3. Samobor Craft Festival – mjesto gdje baština susreće kreativnost