Prijava

Vaša prijava

Policija u Gladovcu zaustavila 58-godišnjaka, evo zbog čega je završio u zatvoru ali i ostao bez automobila

[]

Tijekom rutinskog nadzora prometa u Gladovcu, policijski su službenici na Gornjohruševečkoj cesti zaustavili neregistrirani automobil kojim je upravljao 58-godišnjak.

Daljnjom je provjerom utvrđeno kako je vozilu istekla prometna dozvola, dok 58-godišnjak nema položeni vozački ispit niti je, kao vlasnik vozila, sklopio ugovor o obveznom osiguranju. Također, unatrag tri godine imao je više od tri pravomoćne presude za isti prekršaj zbog čega je uhićen na mjestu događaja.

Nastavno je doveden pred nadležni sud koji mu je odredio 45 dana zatvora, novčanu kaznu u iznosu od 3000 kuna, zabranu upravljanja u trajanju od 12 mjeseci ako u međuvremenu položi vozački ispit te mu je trajno oduzet spomenuti automobil.

Automobil je, zbog više pravomoćnih presuda, oduzet i 19-godišnjaku kojega je policija zaustavila na križanju Gundulićeve i Mihanovićeve ulice u Zagrebu bez položenog vozačkog ispita. Također je “zaradio” novčanu kaznu u iznosu od 15.000 kuna.

Objava Policija u Gladovcu zaustavila 58-godišnjaka, evo zbog čega je završio u zatvoru ali i ostao bez automobila pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.