Prijava

Vaša prijava

FOTO: DVD Ribnica najbolja na držanom natjecanju, ženska mladež Ostrne druga

[]

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Međimurske županije, natjecanje je okupilo 1200 pripadnika vatrogasne mladeži, voditelja i vatrogasnih sudaca iz Hrvatske raspoređenih u 94 odjeljenja, te goste iz Slovenije i Mađarske.

Odjeljenja su na natjecanju nastupila u disciplinama vježba s preprekama i štafetom, a najbolje rezultate su pokazala odjeljenja: DVD-a Ribnice kod muške mladeži i DVD Nuštra kod ženske mladež. Kod ženske mladeži dva odjeljenja iz VZ Zagrebačke županije bila su na postolju – Ostrna je natjecanje završila na drugom, a Ribnica na trećem mjestu.

Svečanom zatvaranju natjecanja su prisustvovali izaslanik predsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik predsjedništva HVZ-a Ante Sanader, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, zamjenik Predsjedništva HVZ i zapovjednik VZŽ Istarske Dino Kozlevac, župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik i v.d. zapovjednika Vatrogasne zajednice županije Međimurske Mario Medved i Robert Meglić.

-Bitan segment u radu hrvatskih vatrogasaca su natjecanja vatrogasne mladeži, od lokalne do državne razine,” kazao je zapovjednik Tucaković i dodao kako vatrogasci na ovaj način osiguravaju buduće kadrove.” Izuzetno mi je drago što smo se nakon dvije teške godine koje su obilježili pandemija i potresi, konačno okupili kako bi izabrali najbolje među vama. Hvala sudcima i svima koji su danas bili s nama, a osobito hvala vama dragi natjecatelji, kao i vašim roditeljima i trenerima- rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković na zatvaranju natjecanja i čestitao na odličnoj organizaciji i rezultatima.

Objava FOTO: DVD Ribnica najbolja na držanom natjecanju, ženska mladež Ostrne druga pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.