Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar novi član Predsjedništva HDZ-a: Velika čast i priznanje meni, ali i mojim suradnicima

[]

Na današnjem Općem saboru HDZ-a izabrano je deset članova predsjedništva te 40 članova Nacionalnog odbora.

Izaslanici su za deset članova Predsjedništva HDZ-a većinom glasova izabrali Antoniju Jozić, Igora Androvića, Ninu Obuljen Koržinek, Anđelka Stričaka, Marka Marušića, Ivana Celjaka, Ernesta Petryja, Blaženka Bobana, Šimu Erlića i velikogoričkog gradonačelnika Krešimira Ačkara, koji je prošle godine u svibnju odnio pobjedu u prvom krugu za gradonačelnika.

-Zahvaljujem predsjedniku Andreju Plenkoviću i vodstvu stranke, kao i svim izaslanicima 19. Općeg sabora HDZ-a na ukazanom povjerenju i izboru u Nacionalno predsjedništvo HDZ-a. Velika je to čast, ali i priznanje, ne samo meni osobno, već i mojim suradnicima, stranačkim kolegicama i kolegama, ali i našem gradu. Jer temelj za ovaj izbor i priznanje je sve ono što smo zajedno radili u izazovnom razdoblju koje su obilježili potresi i pandemija COVID-a 19. Ponosan sam na naš grad, ponosan na našu Goricu. Hvala svima!- poručio je Ačkar.

Objava Krešimir Ačkar novi član Predsjedništva HDZ-a: Velika čast i priznanje meni, ali i mojim suradnicima pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.