Prijava

Vaša prijava

FOTO: DVD Ribnica s dvije ekipe putuje na Vatrogasnu olimpijadu

[]

Nakon što su jesenas odlazak na Vatrogasnu olimpijadu izborile članice A ekipe DVD-a Ribnica, isti su uspjeh proteklog tjedna polučili i članove muške mladeži istog društva, čime su se obistinile riječi zapovjednika DVD-a Ribnica Marija Stipetića, koji je kazao kako će na narednoj Olimpijadi nastupi s dvije ekipe.

Povodom najnovijeg uspjeha ribničkog vatrogastva u prostorijama JVP Velika Gorica održan je prijem muške i ženske mladeži društva, kojoj su na postignutim rezultatima uz predstavnike Vatrogasne zajednice čestitali i gradonačelnik Krešimir Ačkar i njegovi najbliži suradnici, zamjenik gradonačelnika Neven Karas i predsjednik Gradskog vijeća Darko Bekić.

-Ovo je povijesni uspjeh za mladež, jer naša mladež nikada nije izborila nastup na Olimpijadi. Ponosni smo na vas i zato vas pratimo na sve moguće načine- kazao je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice Krunoslav Mrakovčić, koja će DVD Ribnicu nagraditi s 25 tisuća kuna.

-Nadam se da ćete i dalje ostati u vatrogastvu i da ćemo se u budućnosti viđati na osposobljavanjima za vatrogasna zvanja- rekao je zapovjednik JVP Velika Gorica Ivica Maceković.

Novčanim iznosom DVD Ribnicu nagradio je i Grad, dok su članovima mladeži uručena priznanja.

-Došli smo u najjačem sastavu da vam pokažemo koliko nam je ovo bitno i značajno. Velika Gorica kao grad vatrogastva nije više prepoznata samo u nacionalnim okvirima nego i puno šire. Ovo mnoge sredine mogu samo sanjati. Biti najbolji mogu samo oni koji ulažu puno truda i zalaganja u sve, a vi ste to napravili. Nemojte nikada odustati od ovog plemenitog puta- istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Predsjednica DVD-a Ribnica Anita Rajković Mravec tek kratko je poručila kako su ovo veliki dani za DVD Ribnicu.

Objava FOTO: DVD Ribnica s dvije ekipe putuje na Vatrogasnu olimpijadu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.