Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica započela s pripremama za novu sezonu, na prvoj prozivci 28 igrača

[]

Nogometaši Gorice okupili su se u 10 sati na Gradskom stadionu i krenuli s pripremama za novu sezonu. Na prvoj prozivci bilo je 28 igrača, a naknadno će se momčadi priključiti reprezentativci Paulius Golubickas, Saša Marjanović, Toni Fruk, Krešimir Krizmanić, Dominik Kotarski i Jurica Pršir, koji su dobili još tjedan dana odmora.

-S nestrpljenjem sam čekao da sve ponovno krene, da počnemo graditi novu Goricu i ekipu koja će biti dobra. Bitno je da su igrači došli zdravi i da su doma odradili onaj dio koji su trebali. Odradili smo uvodni trening, malo aktivacije, a s ozbiljnim radom počinjemo danas popodne- rekao je trener Samir Toplak.

HNK Gorica

Do kraja tjedna igrači će odraditi još osam treninga, a u subotu ih očekuje prva prijateljska utakmica protiv Lokomotive. Četiri dana kasnije Gorica će gostovati kod Kloštar Ivanića u utakmici u kojoj će priliku za dokazivanje dobiti igrači na probi, a zatim na Gradski stadion stiže Varaždin (subota, 25. lipnja). Od 4. do 9. srpnja momčad će otputovati u Sloveniju, na Roglu, gdje će s Radomljem odraditi završnu provjeru prije početka sezone.

Novu sezonu Gorica će otvoriti 16. srpnja gostovanjem kod Osijeka u Gradskom vrtu.

HNK Gorica

-Želim da budemo konkurentni u svakoj utakmici, da budemo ekipa koju je teško pobijediti i koja radi svih 90 minuta. Mlada smo momčad i ako dođemo do nivoa stabilnosti u kontinuitetu forme, možemo se nadati da ćemo napraviti još veći pomak- rekao je trener Toplak o ciljevima za sezonu pred nama.

Objava HNK Gorica započela s pripremama za novu sezonu, na prvoj prozivci 28 igrača pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.