Prijava

Vaša prijava

Velgorovci na Cresu stekli nove prijatelje

[]

Košarkaški klub VelGor tijekom vikenda je gostovao na Cresu gdje je održan mini turnir za dječake 2009. godišta. Uz organizatora KK Cres na turniru su nastupili i dječaci iz KK Kraljevice. Nakon Šibenika, Zadra i Slavonskog Broda, KK VelGor nova je prijateljstva stekao na Cresu.

-Na turniru smo zauzeli treće mjesto, ali treba napomenuti da smo nastupili pretežno s igračima 2010. i 2011. godišta, pa će dječacima ovo iskustvo sigurno dobro doći. Ionako na ovakvim gostovanjima nije prioritet rezultat nego stjecanje novih prijateljstava i malo zabave nakon duge sezone. Djeci su ovo uspomene za cijeli život i drago mi je da sam i ja u njima- istaknuo je trener Hani Istanbuli, koji se ovim putem zahvalio svima koji su pripomogli u realizaciji ovog putovanja.

-Želio bih se zahvaliti prvenstveno treneru i kolegi s Cresa Juri Bosniću na predivnom vikendu, naravno i roditeljima igrača KK Cres te svima koji su nam uljepšali ova dva dana. Nadam se da ćemo uskoro moći vratiti domaćinstvo i veselimo se sljedećim susretima- poručio je Istanbuli.

Objava Velgorovci na Cresu stekli nove prijatelje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike