Prijava

Vaša prijava

NAJBOLJI UČENICI KOD GRADONAČELNIKA AČKARA: Ostanite ustrajni na ovom putu

[]

Po već ustaljenoj praksi krajem svake školske godine za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola Grad Velika Gorica organizira prijem u Gradskoj upravi. Gradonačelnik Krešimir Ačkar i predsjednik Gradskog vijeća jutros su tako primili 15 najboljih osnovnoškolaca i 20 srednjoškolaca, kako bi im čestitali na trudu i zalaganju koji su uložili u svoje obrazovanje.

-Vi ste najbolji od svih odličnih. Zapamtite si za život, kvaliteta nikada ne dolazi sama od sebe, ona nije slučajna. Kvaliteta je produkt minucioznog rada, velikog truda, odricanja, rada, reda i discipline. Tek nakon ovih komponenata dolazi kvaliteta koju ste dokazali. Vi ste budućnost i budite svjesni kako vas Velika Gorica treba i računa na vas, jer vi rastete s Velikom Goricom, a ona raste s vama- poručio je gradonačelnik Ačkar uz poruku;

-Uvijek je bitno biti korak ispred, a ono što vam predstavlja moć i prednost je znanje. Ostanite ustrajni na ovom putu- zaključio je gradonačelnik.

U ime nagrađenih srednjoškolaca Leon Brnad iz Gimnazije Velika Gorica zahvalio je gradonačelniku na prijemu, koji im svima puno znači, jer pokazuje brigu Grada za mlade i njihovo obrazovanje.

Objava NAJBOLJI UČENICI KOD GRADONAČELNIKA AČKARA: Ostanite ustrajni na ovom putu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.