Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov preuzeo zagrebačkog prvoligaša NK Zelengaj

[]

Ljetni mercato za niželigaške klubove uvijek je zanimljiv i nepredvidljiv. Klubovi licitiraju s brojim igračkim, ali i trenerskim imenima. Mnogo puta sve završi samo na priči lokalnih poznavatelja nogometa ili željama koje se na kraju ne ispune. I dok turopoljski klubovi još uvijek miruju po tom pitanju, Marko Pancirov, koji je ne tako davno radio u Školi nogometa HNK Gorice, Mraclinu, Udarniku, Turopoljcu i Zelini riješio je pitanje svoga statusa za narednu sezonu.

Pancirov je ovih dana i službeno imenovan trenerom Nogometnog kluba Zelengaj, koji se natječe u Prvoj zagrebačkoj ligi. U netom završenoj sezoni, Zelengaj je u konkurenciji 15 klubova bio šesti, a klupska je želja za narednu sezonu taj plasman i popraviti.

-Stupio sam u kontakt s ljudima iz kluba, gdje mi je predsjednik predstavio viziju kluba. To do sada nisam nigdje doživio, jer upoznat sam s planovima glede infrastrukture, igrača, ali i daljnje omasovljenje omladinske škole- kaže nam Marko Pancirov, koji nam je uvijek bio na raspolaganju, kada su posrijedi nogometne teme.

-Jednostavno, osjetio sam pozitivnu vibraciju i prihvatio izazov u Zelengaju. Za vrijem razgovora s predsjednikom, imao sam osjećaj kao da s druge strane sjedi moj dvojnik, jer pogledi na nogomet su nam isti- ističe Pancirov.

Prvo okupljanje novi je trener zakazao za 26. srpnja, kada se kreće s pripremama.

-Informacije koje imam su ohrabrujuće, nadam se da će sve biti dobro, a pred svima nama je da zasučemo rukave i krenemo u nove pobjede- zaključio je Pancirov.

Objava Marko Pancirov preuzeo zagrebačkog prvoligaša NK Zelengaj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.