Prijava

Vaša prijava

FOTO: CB DM Kuče pobjednik Gmižićeva memorijala u Čičkoj Poljani

[]

Udruga za sport i rekreaciju ”Frajer” s uspjehom je organizirala 8. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Nikole Gmižića. Turnir je okupio maksimalnih 15 ekipa, a kako su nam rekli organizatori, odaziv je bio i veći, no zbog vremenskog perioda morali su odbiti nekoliko ekipa. Cjelokupan sportski dio turnira besprijekorno je odradio Goran Bogović, dok je Mladen Matanović, pod svojom kontrolom držao šank liniju i sve ostale popratne sadržaje.

Naslov pobjednika na ovogodišnjem turniru osvojila je momčad CB DM Kuče koja je u finalu bila bolja od NK Posavca. Finalna utakmica završila je bez golova, a prilikom izvođenja udaraca sa sedam metara precizniji su bili konobari DM-a koji su realizirali sve svoje udarce, dok su Posavci bili neprecizni u dva navrata.

Treće mjesto nakon minimalne 1:0 pobjede protiv Mladosti, osvojio je Empoli.

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i novčanim nagradama, a prigodne statue primili su i najbolji pojedinci; vratar Mario Zagorec (CB DM Kuče), strijelci Alen Breščaković (NK Posavec) i Kristijan Avramović (Empoli) te igrač Josip Mihanović (CB DM Kuče).

Malonogometno druženje u Čičkoj Poljani nastavljeno je uz svirku Exotic banda do sitnih noćnih sati.

REZULTATI ZAVRŠNICE
ČETVRTFINALE: Mladost – Kurilovec 2:0, CB DM Kuče – CB Vuglec 0:0 (6:5-7m), MNT Handwerk – Empoli 0:2, CB Stari Rim – NK Posavec 0:0 (1:2-7m)
POLUFINALE: Mladost – CB DM Kuče 0:2, Empoli – NK Posavec 0:5
ZA 3. MJESTO: Mladost – Empoli 0:1
FINALE: CB DM Kuče – NK Posavec 0:0 (2:1-7m)

Objava FOTO: CB DM Kuče pobjednik Gmižićeva memorijala u Čičkoj Poljani pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.