Prijava

Vaša prijava

FOTO: Vrbovec – Uspješna vatrogasna vježba na Dječjem vrtiću

[]

Novi sustav dojave u utorak je prije podne alarmirao požar na Dječjem vrtiću u vrbovečkom naselju Jug. Vatrogasni zapovjednika GVZ Vrbovec Kristijan Košak odmah je dignuo pet društava, čija su navalna vozila s potpuno opremljenim vatrogascima kroz nekoliko minuta stigla na mjesto požara. Požar, koji je izbio u praonici rublje i proširio se u druge dijelove Vrtića, ubrzo je ugašen i spriječena veća šteta. Naravno, prije toga su dječica izvedena iz objekta na sigurno.

Bila je ovo, naime, još jedna vježba Gradske vatrogasne zajednice Vrbovec, u kojoj su ovoga puta sudjelovala 22 vatrogasca iz Vrbovca, Brčevca, Luke, Peskovca i Gaja.

Vježbu je nadgledao i županijski vatrogasni zapovjednik Boris Fabijančić (u društvu predsjednika Slavka Povrlišeka), koji je čestitao vatrogascima na uspješno izvedenoj vježbi po svim pravilima struke, ali im i zahvalio što su se po ovako velikoj vrući i odazvali pozivu.

Postrojene vatrogasce i njihova vozila na kraju su s velikim zanimanjem razgledali mališani sa svojim tetama.

Objava FOTO: Vrbovec – Uspješna vatrogasna vježba na Dječjem vrtiću pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.