Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kultna Kolareva dobila novu podlogu, želja je da ovo jednog dana bude sportski centar

[]

Uručivanjem lopti od strane gradonačelnika Krešimira Ačkara i njegovog zamjenika Nevena Karasa predsjedniku Vijeća Gradske četvrti Braće Radić Josipu Koliću i potpredsjedniku Tinu Peternelu i službeno je novoobnovljeno igralište predano Gradskoj četvrti na korištenje. Kultno mjesto goričkog hakla dobilo je naime novu modernu antistres podlogu, a gradonačelnik Ačkar tom je prilikom najavio i nove sadržaje.

-Želimo da na ovom tradicionalnom košarkaškom igralištu bude što više dobrog hakla, a što manje ozljeda. Također, želimo da što više mladih i djece koristi ovo igralište, zato apeliram na vodstvo Gradske četvrti da djecu makne iz kuća i stanova i dovuku ovdje- poručio je gradonačelnik Ačkar.

Uz košarkaško igralište gradi se i podloga za stolni tenis, a u planu je i postavljanje fitness parka na otvorenom, kao i potencijalno malonogometno ili cageball igralište. Osim toga, uz igralište su posađena i nova stabla kako bi se povećalo zelenilo u samom centru grada.

-Reakcije korisnika na podlogu jako su pozitivne. Igralište je zbilja puno djece, ali ima i starijih. Drago nam je da je gradonačelnik nastavio ulaganje u smjeru mladih i još jednom se zahvaljujem svima koji su bili uključeni u projekt koji smo mi nazvali sportski centar, jer naša je želja da ovo bude mjesto okupljanja i novih generacija- kazao je predsjednik GČ Braće Radić Josip Kolić.

Objava FOTO: Kultna Kolareva dobila novu podlogu, želja je da ovo jednog dana bude sportski centar pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.