Prijava

Vaša prijava

Oskarovci kod gradonačelnika Ačkara: Vi koji ste sada ovdje pokazali ste da ste ne dobri nego da ste najbolji

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar upriličio je jutros svečani prijem mladih i uspješnih učenika koji su dobili najprestižnije nagrade u obrazovnom sustavu, Oscar znanja. Titulu oskarovca dobilo je oko 20 učenika, a nagrađene su i dvije velikogoričke učiteljice koje su za svoj rad s učenicima dobile nagradu “Ivan Filipović”.

-Ovo je produkt napornog rada, odricanja, ali i zavidne intelektualne sposobnosti. Vi koji ste sada ovdje pokazali ste da ste ne dobri nego da ste najbolji- poručio je Ačkar malim oskarovcima i pozvao ih da i dalje budu ustrajni u ostvarenju odličnih uspjeha, kao što su to činili do sada.

Uz nagrađene učenike bile su i dvije učiteljice koje su nagrađene državnom nagradom Ivan Filipović, koja se dodjeljuje posljednjega mjeseca u godini za životno djelo u području predškolskog odgoja, osnovnom, srednjem školstvu, visokom školstvu i znanstvenom i stručnom radu. S područja Velike Gorice nagrađene su Marina Mužek i Ivana Dubovečak.

-To je najveća nagrada koju jedan učitelj može dobiti za svoj rad. Rad učenika i njihovo zadovoljstvo najbolji su pokazatelj uspješnosti u radu, a ova nagrada također ide tome u prilog- istaknula je profesorica hrvatskog jezika iz OŠ Eugen Kvaternik Ivana Dubovečak.

Objava Oskarovci kod gradonačelnika Ačkara: Vi koji ste sada ovdje pokazali ste da ste ne dobri nego da ste najbolji pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.