Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mlade rukometašice Udarnika boravile u Makarskoj, generacija igračica 2011. godišta najbolja

[]

ŽRK Udarnik s četiri je ekipe u razdoblju od 25. do 30. lipnja boravio u Makarskoj gdje je sudjelovao na 24. međunarodnom turniru. Ukupno je u Makarskoj boje kurilovečkog kluba branilo 48 igračica i tri trenera – Dario Zrnić, Vesna Miletić i Martina Vugrinović.

U kategoriji 2007. godišta nastupale su igračice 2008. godišta i odigrale 6 utakmica te su upisale tri pobjede, čime su osvojile deveto mjesto u konkurenciji 14 ekipa.

U kategoriji 2009. godišta, ŽRK Udarnik je nastupio s dvije ekipe – ekipa igračica 2009. godišta usprkos samo jednom porazu natjecanje je završila na petom mjestu. Spomenimo, kako su Kurilovčanke u susretu za peto mjesto slavile s nevjerojatnih 24:0 protiv Splita. Druga ekipa svoj je nastup u ovom godištu završila na sedmom mjestu.

Najmlađe igračice, koje su do sada sudjelovale i osvajale turnire u mini rukometu, u Makarskoj su po prvi puta sudjelovale na turniru u velikom rukometu, gdje su osvojile prvo mjesto. Osim toga, Luana Bigec Sabljak osvojila je nagradu za najboljeg strijelca turnira.

-Ponosni smo na sve naše djevojčice, što su provele šest dana u zajedništvu, pomagale jedne drugima, starije bile na raspolaganju mlađima, mlađe često umjesto odlaska na plažu birale ostanak u blizini terena kako bi mogle navijati za starije. Već tradicionalno, naš klub, sudjeluje na turniru u Makarskoj, za kraj sezone, te su nas cure kao i svih prijašnjih godina oduševile ponašanjem i zajedništvom- poručili su iz ŽRK Udarnik, čije su sve igračice sada na zasluženom odmoru.

-Početkom kolovoza krećemo pripreme za veliki međunarodni turnir koji se održava u Čakovcu (Pozoj Cup) od 25.-28.kolovoza!- za kraj će iz Udarnika.

 

Objava FOTO: Mlade rukometašice Udarnika boravile u Makarskoj, generacija igračica 2011. godišta najbolja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.