Prijava

Vaša prijava

Nakon Jurića, u Goricu stigao i kapetan U-21 reprezentacije Slovačke

[]

Redovima Gorice danas se priključio kapetan U-21 reprezentacije Slovačke Matúš Vojtko. Mladi 21-godišnji lijevi bek stigao je na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa iz prvaka Slovačke – ŠK Slovan Bratislava.

-Osjećam se vrlo motivirano, jedva čekam da prvenstvo počne, da odigram prvu utakmicu i volio bih da ovu sezonu budemo najbolji što možemo. Sviđa mi se hrvatska liga, mislim da je ipak par koraka ispred slovačke lige i to je jedan od razloga zašto sam došao ovdje. Znam da je Gorica završila sezonu na šestoj poziciji s malim bodovnim zaostatkom iza petog mjesta i nadam se da ćemo ove sezone biti što bliže vrhu- kazao je Matuš, koji će ove sezone nositi broj 22 na leđima.

HNK Gorica

Gorica mu je prvo inozemno iskustvo, ali vjeruje da će se vrlo dobro snaći u novom okruženju.

-U Hrvatskoj sam ljetovao već ranije, nešto malo hrvatskog i razumijem, a Velika Gorica je vrlo slična mom rodnom gradu tako da sam siguran da će mi biti vrlo ugodno- kazao je Matuš, koji je nastupio za sve mlađe selekcije slovačke reprezentacije, a posljednje tri godine standardni je U-21 reprezentativac.

Objava Nakon Jurića, u Goricu stigao i kapetan U-21 reprezentacije Slovačke pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.