Prijava

Vaša prijava

SAMIR TOPLAK UOČI POČETKA SEZONE: Idemo hrabro u Osijek

[]

Pobjedom protiv Radomlja, nogometaši HNK Gorice završili su s ciklusom pripremnih utakmica za novu sezonu SuperSport HNL-a. U novu sezonu, Goričani ulaze utakmicom protiv Osijeka s kojim su odigrali i posljednji ligaški susret prošle sezone.

Dan uoči puta za Osijek pred novinare su izašli predsjednik Nenad Črnko i trener Samir Toplak, koji se uvijek raduje ovakvim susretima, zbog čega je i iznimno cijenjen u svakoj sredini gdje je do sada radio.

-Bitno mi je da smo ostavili vrlo dobar, mlad kostur igrača za koje vjerujem da će još napredovati i da će svoje prezentacije podići na višu stepenicu. Tu stvarno imamo potencijala, a na njima je da ne padnu pod pritisak već da ono što radimo pokažu na terenu. Očekujem ekipu koju će ove sezone biti teško pobijediti, koja će igrati dobar nogomet koji ima glavu i rep, ekipu koja ima taktičku disciplinu i u napadu i obrani. To je preduvjet da možemo očekivati dobar rezultat. Mi u klubu smo svjesni naših slabih i dobrih strana, pa naravno da ćemo slabe strane pokušati sakriti, a dobre ćemo potencirati- kazao je trener, koji je optimističan uoči početka nove sezone.

-Veselje je da ta karavana napokon počne, jer svi mi treniramo da igramo. Svi mi živimo od ove prekrasne igre- poručio je Toplak, čiji izabranici u borbu za nove prvoligaške bodove kreću iz Gradskog vrta kod Osijeka.

-Kaj reći za ekipu koja se već dvije godine bori za to prvo mjesto i koja ima naglašene te ambicije. Mi imamo svoj cilj i svoju ideju igre. Idemo hrabro u Osijek, igrači mogu igrati opušteno, jer nema nikakvog pritiska. Oni su pod većim pritiskom, jer njima je u interesu da dobro krenu u sezonu i da imaju zanos za Europu, no i mi imamo svoje ambicije koje želimo potvrditi u Osijeku- najavio je gostovanje u Gradskom vrtu gorički strateg Samir Toplak.

Utakmica u Gradskom vrtu između Osijeka i Gorice igra se od 19 sati.

Objava SAMIR TOPLAK UOČI POČETKA SEZONE: Idemo hrabro u Osijek pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.