Prijava

Vaša prijava

FOTO: Marijan Dužić prozvao u Mraclinu, želja je rezultatski iskorak

[]

Za nogometaše Mraclina završio je odmor. Novoizabrani trener Marijan Dužić, koji je ljetos zamijenio Damira Milanovića obavio je prvu prozivku i trening uoči početka nove sezone 4. NL, u kojoj je Mraclin lani zauzeo deveto mjesto.

Nakon što je trener Dužić upoznao igrače s planom priprema, dobrodošlicu su im uputili i predsjednik Goran Vukašinec i Dražen Dandić, koji će u novoj sezoni biti službeni predstavnik kluba.

-Hvala Marijanu Dužiću što je odlučio prihvatiti izazov treniranja Mraclina te se nadam dugoj i uspješnoj suradnji. Što se tiče ciljeva, želja nam je da budemo bolji nego lani. Vjerujem da možemo biti bolji- poručio je predsjednik Vukašinec.

U pripremnom periodu Mraclin će odraditi 17 treninga i odigrati šest utakmica. Prva je na rasporedu u subotu (30. srpnja) protiv Kralja Tomislava, nakon čega slijedi nastup na turniru u Meštrici, utakmica protiv Kurilovca (13. kolovoza) i Lomnice (17. kolovoza), dok je 20. kolovoza na rasporedu Kup susret protiv Rugvica Save, dok prvenstvo Mraclin otvara utakmicom protiv Stupnika.

-Vjerujem da ćemo prvenstvo dočekati spremni, jer na startu nas čekaju četiri respektabilna protivnika. Ja želim bolji plasman nego lani, da igramo prepoznatljiv nogomet, a zadovoljio bi me plasman od sedmog do četvrtog mjesta, no ako se ukaže bilo kakva prilika za nešto više mi ćemo je iskoristiti- kazao je Dužić.

Mraclin su tijekom ljeta napustili Matej Skrbin i Ladislav Roginić, dok su za sada klubu pristupili povratnik Ivan Kos, Vjekoslav Lučić, Mišo Đebro i Leon Gamilec. Uz njih na igračkom popisu još se nalaze Dražić, Crnolatec, Domitrović, Debijađi, Novaković, Dandić, Petravić, Škrinjarić, Babić, Vidović, Dadović, L. Kos, Klarić, Milatović, Jurič, Kaurin, Koleš, Cvetnić i Hajduk te priključeni juniori Pavlović i Tkalec. Zbog ozljeda van stroja do daljnjega su Golubić i Perković.

Objava FOTO: Marijan Dužić prozvao u Mraclinu, želja je rezultatski iskorak pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.