Prijava

Vaša prijava

Nogometaši Kupe u trenažnom procesu, Kostadin i Muža nova lica

[]

Vjerni pratitelj našeg portala i vratar NK Kupe Pokupsko, Dubravko Kušević izvijestio nas je kako su s pripremama za novu sezonu krenuli igrači Kupe iz Pokupskog, koji će u sezoni pred nama igrati u 1. ŽNL-Istok.

Igrački kadar ostao je gotovo nepromijenjen. Otišao je jedino Benjamin Pirša, koji će se okušati u Meštrici, dok su nova lica u kadru Ivan Muža iz Bune te povratnik Ivan Kostadin iz Peščenice. Na popisu trenera Miroslava Lukinića za novu sezonu tako su sljedeći igrači: Bašić Robert, Belečić Davor, Belečić Ivan, Blažinčić Kristijan, Brajković Josip, Brajković Leonardo, Brajković Matija, Jankeš Valentin, Klasnić Ivan, Klasnić Leon, Kostadin Ivan, Kušević Dubravko, Lukinić Leon, Muža Ivan, Petković Ivica, Petković Marijan, Petković Tomislav, Ruklić Jurica, Sečenj Tomislav, Sečenj Tihomir, Šandor Ivan, Šestak Ivan, Šestak Petar, Vranešić Dario, Vranešić Mihael i Zlodi Gabrijel.

U planu trenera Lukinića tri su treninga tjedno i prijateljske utakmice. Već 5. kolovoza Kupa će ugostiti Turopolje, 13. kolovoza Rakov Potok i 20. kolovoza Meštricu, a planiran je i nastup na turniru u Odri 12. kolovoza, gdje momčad brani prošlogodišnje prvo mjesto.

Objava Nogometaši Kupe u trenažnom procesu, Kostadin i Muža nova lica pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.