Prijava

Vaša prijava

Krenula i NK Buna, novi trener Denis Banić

[]

Nakon turbulentnog i napornog proljeća i ostanka u 1. ŽNL, nogometaši Bune jučer su krenuli s pripremama za novu sezonu. Ljeto je također bilo turbulentno. Promijenila se Uprava kluba koja sada broji 15 članova Upravnog odbora.

Umjesto Vladimira Bireka koji je 26 godina bio predsjednik kluba, sada je na čelu kluba gospodin Josip Jerleković. Članovi Upravnog odbor su: dopredsjednik Daniel Gorenc, tajnik Zlatko Petrac, blagajnik Tomislav Matković, Krešimir Beloša Fijan, Dražen Lučan, Ivan Zagorac, Boris Ćetković, Ivan Kalisar, Božidar Ceković, Ivan Rak, Velimir Zlodi, Marko Đurašin, Ivan Mrkonjić i Miroslav Svekrić.

Novi trener je Denis Banić, mladi i perspektivni trener iz pomlatka HNK Gorice. Igrački kadar je malo izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Otišli su Stjepan Cavrić u Polet i
Ivan Muža u Kupu, dok su trenutno novopridošli Luka Matković i Mario Kožul iz Klasa, Nikola Šebek iz Vatrogasca i Dario Vranešić iz Kupe.

Pred novim trenerom i upravom je težak zadatak da stabiliziraju klub u sredini ljestvice i uključe što više domaćih dečki u igranje u seniorskom pogonu.

Objava Krenula i NK Buna, novi trener Denis Banić pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.