Prijava

Vaša prijava

Meštrica u petak i subotu domaćin turnira s eminentnim klubovima iz okruženja

[]

Nogometni klub Meštrica ljetos je postigao najveći klupski uspjeh – ulazak u Jedinstvenu županijsku ligu, gdje momčad ne želi biti samo prolaznik. U sklopu priprema za predstojeću sezonu, Meštrica je proteklog vikenda sudjelovala na turniru u Odranskom Obrežu, gdje je otišla do kraja i osvojila turnir.

Nastup u Obrežu, bio je odlična najava njihova turnira, koji će se na igralištu u Gornjoj Lomnici odigrati u petak i subotu, 5. i 6. kolovoza. Uz domaćina, Meštricu, na turniru sudjeluju još Mraclin, Gradići, Odra, Lukavec i Dinamo (OO).

Turnir će u petak utakmicom u 18 sati otvoriti Meštrica i Mraclin, dok od 19,30 igraju Gradići i Odra. U subotnjim polufinalnim utakmicama Lukavec dočekuje pobjednika susreta Gradići/Odra, dok će Dinamo igrati protiv boljeg iz susreta Meštrica/Mraclin. Prva polufinalna utakmica na rasporedu je u 16,30, a druga u 18 sati.

Finale je predviđeno za 19:30 sati.

Objava Meštrica u petak i subotu domaćin turnira s eminentnim klubovima iz okruženja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.