Prijava

Vaša prijava

MNL VG SJEVER: Rakarju derbi s Kosnicom i prvo mjesto uoči završnice u Kurilovcu

[]

Pretposljednje deveto kolo MNL VG Sjever odigrano je jučer na betonskom igralištu u Rakarju. Derbi kola, a možda i cjelokupne lige bio je sraz dviju vodećih ekipa – domaćina Rakarja i Kosnice.

U nadasve dobroj i neizvjesnoj utakmici domaćini su slavili golom Mate Barišića s minimalnih 1:0 čime su uoči posljednjih trideset minuta zasjeli na tron. O svojoj sudbini odlučuju sami u posljednjem ligaškom kolu, u subotu 13. kolovoza u Kurilovcu gdje igraju s domaćinom u posljednjoj utakmici kola, ali i lige.

Pobjedom bez borbe protiv Črnkovca koji se nije pojavio, Gradići su uknjižili nove bodove i došli na treću poziciju. Najučinkovitiji su u Rakarju bili igrači Kurilovca koji su Mičevec porazili sa 7:2 uz pet golova Marka Klafurića.

Pleso je s 2:0 slavilo protiv Selnice, a istim je rezultatom Šćitarjevo u susjedskom derbiju porazilo Obrezinu.

REZULTATI 9. KOLO: Rakarje – Kosnica 1:0 (M.Barišić), Kurilovec – Mičevec 7:2 (M.Klafurić 5, I.Klafurić, M.Raić), Selnica – Pleso 0:2 (I.Kaurin 2), Črnkovec – Gradići 0:3 (BB), Šćitarjevo – Obrezina 2:0 (M.Memić 2), Velika Mlaka slobodna.

POREDAK: 1. Rakarje 21, 2. Gradići 20, 3. Kosnica 19, 4. Velika Mlaka 19, 5. Pleso 17, 6. Šćitarjevo 14, 7. Kurilovec 12, 7. Mičevec 10, 9. Črnkovec 6, 10. Obrezina 3, 11. Selnica 3.

Objava MNL VG SJEVER: Rakarju derbi s Kosnicom i prvo mjesto uoči završnice u Kurilovcu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.