Prijava

Vaša prijava

Nakon 13 dana opet na terenu, Gorica dočekuje Lokomotivu i traži prvu pobjedu

[]

Točno 13 dana nakon posljednje prvenstvene utakmice, nogometaši Gorice ponovno će pokušati doći do prva tri boda ove sezone. Iza njih su do sada poraz i dva remija, posljednji u 3. kolu na Rujevici, a odgođena utakmica protiv Hajduka osigurala je momčadi Samira Toplaka nešto više vremena za pripremu utakmice koja slijedi.

U 5. kolu SuperSport HNL-a, Gorica će odmjeriti snage s Lokomotivom na Gradskom stadionu (subota, 18:30 sati).

-Puno toga se događalo nakon Rijeke, s jedne strane smo dobro iskoristili tu pauzu, a s druge strane smo očekivali da će nam se neki igrači vratiti, međutim to nije slučaj. Imamo novih problema s ozljedama, nećemo moći računati na Jurića ni Mitrovića, a i dalje smo bez Keite i Steenvoordena. Dobro je što smo one igrače koji su nam se kasnije priključili doveli u bolje kondicijsko stanje- rekao je trener Samir Toplak na početku konferencije za medije, pa se okrenuo sljedećem protivniku;

-Lokomotiva je postala savršen stroj, trkači moćan, pun samopouzdanja i dobro vođen. Imaju dosta mladih igrača željnih dokazivanja i prava su ekipa. Vidjeli smo u utakmici protiv Rijeke, koja se nametnula i sjajno igrala pa na kraju uvjerljivo izgubila – svjestan je trener da njegovu ekipu čeka težak zadatak ove subote, ali dodaje da je činjenica da dva boda na tablici nisu pravo stanje i da su Goričani zaslužili puno više.

Uz trenera, susret je najavio i Moussa Wagué, koji je u samo dva službena nastupa pokazao veliku kvalitetu.

-Vjerujem da možemo puno više, svakim danom smo sve bolji i s nestrpljenjem čekamo pozitivne stvari koje su pred nama. Fokusirani smo na utakmicu protiv Lokomotive, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo- rekao je Moussa.

Objava Nakon 13 dana opet na terenu, Gorica dočekuje Lokomotivu i traži prvu pobjedu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.