Prijava

Vaša prijava

Završnica MNL Vukomeričke gorice, svi putevi vode na Ilovaču

[]

19. izdanje Malonogometne lige Vukomeričkih gorica došlo je do velike završnice. Već tradicionalno zastor će biti spušten na Ilovači na Dubrancu. Domaćini kao i uvijek do sada pripremaju sjajnu feštu nakon malonogometnih uzbuđenja. Poručuju kako za hladnu cugu ne treba brinuti, a bit će tu i gastronomskih delicija.

Prije nego li započne narodno veselje treba odraditi posljednju rundu malog nogometa, koja će iznjedriti novog prvaka. U igri su ostali Šiljakovina i povratnici u ligu, igrači Novog Brda. Trenutno su tituli bliži Šumari, koji na Ilovaču dolaze s dva boda prednosti pred Novim Brdom, koje za pobjednički povratak treba pobjedu protiv Donjeg Hruševca, kao i poraz Šiljakovine od Lučelnice.

Sve u svemu očekuje nas zanimljivo nogometno poslijepodne koje počinje od 15,30 sati, a uz ova dva susreta na rasporedu su još i utakmice Opatija-Pokupsko, Gladovec-Markuševec, Kozjača-Gornja Opatija, Kravarsko-Strezojevo i Velika Buna-Dubranec.

Nakon malonogometnih uzbuđenja slijedi zabava uz svirku Lotos banda.

Objava Završnica MNL Vukomeričke gorice, svi putevi vode na Ilovaču pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.