Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Veliko slavlje Šumara, Šiljakovina novi prvak Vukomeričkih gorica

[]

Tko čeka taj i dočeka. Upravo tim riječima u najkraćim crtama mogao bi se opisati trijumf Šiljakovine na 19. izdanju Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. Uvijek je Šiljakovina bila tu negdje oko vrha, no nikada nije otišla do kraja. Sve do ove godine u kojoj su se stvari posložile kako treba i Šiljakovina je napokon dočekala dan da napokon podigne veliki prijelazni pehar, koji je voditelju Ivanu Mrkonjiću uručio zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

Posljednje kolo na Ilovači u Dubrancu bilo je nadasve zanimljivo i uzbudljivo. Prijetnja Šiljakovini bilo je Novo Brdo koje je igralo protiv Donjeg Hruševca. Trebala im je pobjeda, no kako je susret završio bez pobjednika slavlje u taboru Šiljakovine moglo je započeti, jer bez obzira na ishod susreta protiv Lučenice, “kanta” je u njihovim rukama. No, naslov prvaka uvijek je ljepše proslaviti pobjednički, pa su Šumari u tom ritmu odradili posljednjih trideset minuta protiv Lučelnice koju su porazili s 3:2.

Remi Novog Brda i Donjeg Hruševca dao je šansu Dubrancu da pobjedom kontra Velike Bune osvoji treće mjesto. Bio je to lagan zadatak za Galovića, Grdenića, Sečića, Feljana i ostale koji su uvjerljivom pobjedom ligu nakon lošeg starta ipak završili na pobjedničkom postolju.

Ceremonija proglašenja uvijek je prožeta pjesmom, skandiranjem i bakljadom, a tako je bilo i ovoga puta. Meštra završnog čina već tradicionalno je Zlatko Petrac, a prisutnima se obratio i predsjednik SD Vukomeričke gorice Franjo Kovačić, pozvavši sve da i dalje budu složni i ujedinjeni u održavanju lige, koja će sljedeće godine doživjeti svoje 20-to izdanje.

Uz tri prvoplasirane momčadi, nagrađeni su i najbolji pojedinci. Dražen Vuković (Šiljakovina) najbolji je igrač, Antonio Mikša (Lučelnica) vratar, dok je uvjerljivo najučinkovitiji igrač bio Pavao Galović (Dubranec). Uz njih tri u dream team lige izabrani su; Marko Jelekovac (Strezojevo), Andrija Forjan (Donji Hruševec) i Nikola Lovrić (Novo Brdo).

Najbolji domaćini bili su Badelovi manekeni iz Kozjače, dok su nagradu za fair-play dobili igrači Kravarskog.

Objava VIDEO/FOTO: Veliko slavlje Šumara, Šiljakovina novi prvak Vukomeričkih gorica pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.