Prijava

Vaša prijava

FOTO: Startale rukometašice Udarnika, trener Dario Zrnić očekuje rezultatski iskorak

[]

Okupljanjem i prvim treningom na atletskom poligonu Gradskog stadiona rukometašice Udarnika započele su s pripremama za novu sezonu 2. HRL-Zapad. Uz trenera Darija Zrnića, igračice su dočekali i pozdravili vodeći ljudi kluba – predsjednik Josip Mučnjak i tajnica Martina Vugrinović.

-Lijepo mi vas je opet vidjeti. Gro ekipe nam je ostao i to nas veseli. Cure želim vam da uživate u rukometu i onome što je pred nama- kratko je rekao predsjednik Josip Mučnjak.

Trener Dario Zrnić igračice je upoznao s planom priprema koje će trajati šest tjedana, pri čemu će se prvog tjedna trenirati na atletskom poligonu, nakon čega slijedi treniranje u dvorani i odigravanje utakmica, kako bi se što spremnije dočekao prvenstveni start.

-Imat ćemo svakodnevne aktivnosti, a trenirat ćemo između sat i pol do dva sata- istaknuo je trener Zrnić, koji vjeruje kako ekipa može napraviti rezultatski iskorak u odnosu na lani, kada je ekipa zauzela šesto mjesto.

-Naša je ambicija da budemo bolji. Pojačali smo se na deficitarnim pozicijama, dok smo se na nekim pomladili. Vjerujem kako će sve to donijeti da budemo bolji nego prošle sezone- otkriva nam trener.

Udarnik su ljetos napustili Vučićević, Štefanić, Krilčić, Obajdin koje su sreću potražile u novim sredinama, dok Katarina Gujić ide na prisilnu pauzu (nije ozlijeđena, opa.). Kurilovečke redove pojačale su Nika Horvat (Dugo Selo), Dijana Vincek (Rugvica) i Nikolina Laco (Trešnjevka), za koje trener Zrnić vjeruje kako će ekipi donijeti dimenziju više.

Prvu pripremnu utakmicu Udarnik će odigrati 24. kolovoza protiv Rugvice, nakon toga slijedi Kup protiv Zeline, koji će odrediti daljnji tijek odigravanja utakmica, gdje su već dogovoreni susreti protiv Karlovca i Sesveta.

Objava FOTO: Startale rukometašice Udarnika, trener Dario Zrnić očekuje rezultatski iskorak pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.