Prijava

Vaša prijava

U nedjelju u Kobiliću Stare seoske igre, svi ste dobro došli

[]

U nedjelju, 21. kolovoza povodom obilježavanja dana Mjesnog Odbora Kobilić, a uz pokroviteljstvo Grada Velike Gorice te uz sudjelovanje NK Vatrogasac, Vijeća Mjesnog odbora, Udruge umirovljenika te DVD-a Kobilić, održat će se tradicionalne Seoske igre Kobilić. Popularno nadmetanje u pomalo zaboravljenim igrama počinje u 10:00 sati na terenu NK Vatrogasac.

-Ekipa se sastoji od maksimalno 5 članova, a prijave se primaju najkasnije na dan održavanja do 10 sati. Za najvještije osigurane su interesantne nagrade. U neslužbenom dijelu natjecanja organizirat će se igre za najmlađe- naglašavaju organizatori, koji najavljuju ludu ljetnu zabavu za one koji će sudjelovati, kao i za njihove navijače.

Natjecatelji će se okušati u raznim disciplinama; nošenje jajeta u žlici, skok u dalj, pretakalo, vožnja tački, bacanje kamena, trčanje u vreći, potezanje užeta, bistrički ringišpil i trka parova.

-Za sve posjetitelje osiguran je besplatan grah s kobasicama, a po završetku natjecanja slijedi nastavak druženja na otvorenom- poručuju organizatori.

Objava U nedjelju u Kobiliću Stare seoske igre, svi ste dobro došli pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.