Prijava

Vaša prijava

I. MALONOGOMETNI MEMORIJAL “PETAR BARTOLIĆ”: CB Chellos preko Mraclina do naslova na tek započetom memorijalu

[]

Sportsko društvo Okuje u čast prerano preminulog Petra Bartolića organiziralo je memorijalni malonogometni turnir u njegovu čast. Turnir je okupio 12 momčadi, koje su u uvodnom dijelu razigravale u četiri skupine, iz kojih su dvije momčadi izborile ulazak u četvrtfinale;

Završnicu turnira izborili su; Mraclin, Props store, CB Chellos i Alpas team. CB Chellos okitio se naslovom pobjednika slavivši u finalu 4:2 protiv Mraclina, dok su u susretu za treće mjesto u raspucavanju sedmeraca igrači Props store bili su bolji od Alpas teama.

Uz tri prvoplasirane momčadi nagrađeni su i najbolji pojedinci – najbolji igrač Antonio Ćosić i najbolji strijelac Domagoj Matić obojica iz pobjedničke momčadi te najbolji vratar Josip Bartolić iz Alpas teama.

Organizator turnira prihod od turnira namijenio je obitelji Bartolić, a svoje novčane nagrade obitelji su uručile i dvije prvoplasirane nagrade.

Objava I. MALONOGOMETNI MEMORIJAL “PETAR BARTOLIĆ”: CB Chellos preko Mraclina do naslova na tek započetom memorijalu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.