Prijava

Vaša prijava

FOTO: I ovog ljeta u Velikoj Gorici se radilo na podizanju školskog standarda

[]

Ljeto i praznici u Velikoj Gorici iskorišteni su za podizanje standarda i kvalitete infrastrukture u gotovo svim školama na području grada.

Osnovna škola Jurja Habdelića dobila je novu ogradu, dok je učenicima susjedne Osnovne škole Eugena Kvaternika osigurana dodatna učionica za produženi boravak, a kraju se privode radovi na uređenju nove kuhinje.

Radilo se i kod Osnovne škole Nikole Hribara gdje traju posljednji radovi na uređenju školskog platoa. Ovim radovima završit će kompletno uređenje škole koja je ranije energetski obnovljena, a prošlog ljeta uređena je i nova školska kuhinja.

-Ovo je točka na “i” Osnovne škole Nikole Hribara, gdje energetska obnova u potpunosti funkcionira, što mi u Gradu najbolje vidimo po računima. Inače, ovo je jedna od onih škola na koje će biti postavljena solarna elektrana, čime mi u Gradu neizvjesnu zimu dočekujemo puno mirnije kada se radi o ovakvim objektima- rekao je gradonačelnik Krešimir Ačkar za današnjih obilaska škola.

Objava FOTO: I ovog ljeta u Velikoj Gorici se radilo na podizanju školskog standarda pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.