Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica osnažuje redove, Dominik Prokop novi igrač

[]

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka, 25-godišnji Dominik Prokop potpisao je ugovor s HNK Goricom do 2024. s opcijom produženja na još godinu dana. Dominik igra na poziciji ofenzivnog veznog, posljednje dvije godine proveo je u njemačkom Wehen Wiesbadenu, a već ove subote bit će na raspolaganju treneru Angelovskom za utakmicu protiv Varaždina.

-Čim sam čuo da postoji zanimanje Gorice, nisam dvoumio. Znao sam da želim doći i sada kada sam tu želim pomoći momčadi što je prije moguće- rekao je Prokop koji je nogomet počeo igrati u Austriji sa šest godina, a tijekom svoje karijere igrao je za Austriju Beč u kojoj je upisao 110 nastupa i postigao 15 golova.

-Već sa sedam godina sam počeo igrati u Austriji Beču, proveo sam tamo 15 sjajnih godina tijekom kojih sam igrao za sve mlađe selekcije, drugu, a zatim i prvu momčad. Nakon toga sam preselio u Njemačku, u Wehen Wiesbaden, ali nažalost zadobio sam ozljedu nakon samo sedam utakmica pa sam neko vrijeme izbivao s terena. Kasnije nisam dobio minutažu kojoj sam se nadao i ponuda Gorice je jednostavno došla u pravom trenutku- iskren je Dominik, Austrijanac hrvatskih korijena, koji je igrao i za mlađe selekcije reprezentacije Austrije, a za U-21 reprezentaciju skupio je 15 nastupa.

Objava HNK Gorica osnažuje redove, Dominik Prokop novi igrač pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.