Prijava

Vaša prijava

Aktivno ljeto za velikogoričke taekwondoiste

[]

Prvi dio sezone za TKD Velika Gorica bio je itekako uspješan, jer osvojene su medalje na svim državnim prvenstvima. Osim toga Ema Bakula okitila se naslovom državne prvakinje i ostvarila plasman na kadetsko Svjetsko prvenstvo na kojem je u konačnici zauzela deveto mjesto.

-Naša juniorka Sara Habijančić uspješno je „lovila“ bodove na WTE rang listi kroz turnire iz G serije WT grand prix turnira na kojima je osvojila tri srebra i jednu broncu te se trenutno nalazi na sedmom mjesto rang ljestvice najboljih juniorki. Plan je završiti godinu u top 10 kako bi se ostvario kriterij za ulazak u razvojni program perspektivnih sportaša HOO-a- navodi trener Igor Matić i ističe kako je iza kluba odlična polusezona.

-Moramo napomenuti da Emu još čeka i nastup na kadetskom Europskom prvenstvu krajem studenoga na Malti.

Klub je i ove godine po jedanaesti puta organizirao Ljetni kamp u Termama Tuhelj, na kojem je sudjelovalo 35 sportašica i sportaša.

-Kamp je kao i svake godine prošao u odličnom raspoloženju s puno treninga, druženja, zabave i raznoraznih aktivnosti. U nastavku sezone koja nas očekuje čeka nas puno izazova i nadamo se kako ćemo iste savladati na najbolji mogući način- zaključuje Matić.

Objava Aktivno ljeto za velikogoričke taekwondoiste pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Dan vatrogastva i blagdan sv. Florijana