Prijava

Vaša prijava

FOTO: Marija Stepanić proslavila 100-ti rođendan, među čestitarima i gradonačelnik Ačkar

[]

U krugu obitelji Marija Stepanić iz Donje Lomnice proslavila je 100. rođendan! Marija je rođena i odrasla u Donjoj Lomnici, gdje se i udala te imala jednu kćer. Danas ima troje unučadi i dvoje praunučadi.

-Baka je puno toga prošla u životu, a vjerujemo kako je tajna njenog dugovječnog života molitva te njeni unuci i praunuci. Kada je u pitanju zdravlje slabije čuje, ali dobro se drži s obzirom na godine koje su iza nje- rekla nam je unuka Nikolina Ružičić te otkrila kako pretpostavlja kako su tajna bakine dugovječnosti “vjerojatno molitva i mir”.

-Presretni smo, jer baka je zaslužila jednu ovakvu proslavu- poručila je unuka Nikolina.

Među mnogobrojnim čestitarima bio je i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, koji se bake Marice sjeća iz mladenačkih dana.

-Mi koji je poznajemo, znamo da je to zaslužila, da je istinski živjela svoj kraj, svoju vjeru i sve one tradicionalne vrijednosti koje bi jedna osoba mogla poželjeti u obiteljskom životu. Sjećam se uvijek lijepih trenutaka kada smo bili ministranti i kako nas je redovito darivala čokoladama i bombonima. Ona je jedan dobar duh koji danas slavi 100. rođendan, a mi joj želimo još puno rođendana- istaknuo je Ačkar.

Lijepim rođendanskim željama pridružuje se i redakcija našeg portala.

Objava FOTO: Marija Stepanić proslavila 100-ti rođendan, među čestitarima i gradonačelnik Ačkar pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.