Prijava

Vaša prijava

Kurilovec debelo u sudačkoj nadoknadi srušio Savu i preuzeo tron 3. NL Centar


Nogometaši Kurilovca odličnom ocjenom položili su otvaranje nove trećeligaške sezone. Nakon četiri odigrana kola momčad ima deset bodova i na diobi je prvog mjesta zajedno s Vrapčem.

Dvostruki domaći program momčad je apsolvirala pobjednički, jer nakon pobjede protiv Dinama (OO) u tjednu, za vikend je na Kurilovcu poražena Sava. Završilo je pobjedom 2:1, koja je izvojevana doslovno u posljednjim sekundama. Gosti iz Strmca Samoborskog u prvom dijelu utakmice bili su na terenu bolja momčad, a prednost su stekli u 38. minuti golom Mršića s bijele točke. Bolju igru Kurilovec je okrunio s dva pogotka u drugom dijelu – Pušić je najprije donio izjednačenje, da bi se u trećoj minuti sudačke nadoknade ukazao iskusni Marin Matoš koji pogađa za veliko slavlje.

Vrapče koje je do ovog kola bilo stopostotno, zaustavljeno je u Lukavcu gdje je istoimeni domaći u završnici ostao bez pobjede. Susret je završio 2:2. U četvrtom kolu još su igrali, Samobor-Ravnice 1:1, HAŠK-Vrbovec 1:1, Gaj Mače-Karlovac 1919 2:1, Ponikve-Bistra 2:0, Mladost-Lučko 1:1, Trešnjevka-Segesta 3:2 i Dinamo (OO)-Maksimir 3:2.

Objava Kurilovec debelo u sudačkoj nadoknadi srušio Savu i preuzeo tron 3. NL Centar pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.