Prijava

Vaša prijava

FOTO: Trećom pobjedom u nizu Turopoljac skočio na četvrto mjesto

[]

Nakon skromnog ulaska u prvenstvo i samo jednog boda u uvodna dva kola, nogometaši Turopoljca nanizali su tri pobjede uz gol razliku 9:0. Pobjednička serija započela je pobjedom protiv Zrinskog (3:0), a nastavljena je protiv Strmca u Bedenici (5:0) i Kupe koja je na Knejama poražena s 1:0.

U susretu protiv Kupe, igrači Turopoljca opravdali su ulogu favorita, a terensku nadmoć naplatili su tek u 62. minuti pogotkom Brune Ivančića.

Trećom pobjedom u nizu Turopoljac je skočio na četvrto mjesto s 10 bodova na kontu, a priliku za nove bodove sastav trenera Stivena Žitnika ima u nedjelju u Rakovom Potoku kod istoimenog domaćina.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 5. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK KUPA 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Ivančić (62)
NK TUROPOLJAC: Eremija, Saraf, Hercigonja, Sudec (od 88. Hren), Čaić, Ivančić, Šutalo (od 46. Lucin), Čunčić (cap.), Hadžiabdić (od 77. Gogić), Horvat, Šestok (od 88. Jakovljević). TRENER: Stiven Žitnik
NK KUPA: To.Sečenj, L.Lukinić, L.Klasnić, Šestak, I.Petković, Vranešić, D.Belečić, Zlodi (od 80. Bašić), Ti.Sečenj, Brajković (cap.), I.Belečić. TRENER: Miroslav Lukinić

Objava FOTO: Trećom pobjedom u nizu Turopoljac skočio na četvrto mjesto pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.