Prijava

Vaša prijava

PETI UZASTOPNI PORAZ HNK GORICE: Osijek u vaterpolo uvjetima u Velikoj Gorici do minimalne pobjede

[]

U susretu 10. kola SuperSport HNL-a Osijek je kao gost svladao Goricu s 1-0. Jedini pogodak postigao je Šime Gržan u 19. minuti.

Dvoboj Gorice i Osijek odigran je po terenu neadekvatnom za igru, zbog kiše koja neprestano pada u posljednja dva dana dijelovi travnjaka Gradskog stadiona u Velikoj Gorici pretvorili su se u bare, poglavito sjeverni dio, što je uvelike utjecalo na kvalitetu igre.

Početak susreta čak je ponudio i neočekivano kvalitetan nogomet, a i pogodak je postignut u relativnoj ranoj fazi. Gorica je nakon udarca iz kuta imala veliku priliku, ali Ivušić je uspio dohvatiti loptu te je uslijedila brza protuakcija gostiju. Gržan je uspio izbiti sam pred Banića, njegov prvi pokušaj domaći je vratar obranio, ali odbijena lopta je pala pred noge gostujućeg napadača kojemu iz drugog pokušaja nije bilo teško zatresti mrežu.

U drugom poluvremenu Gorica je napadala na polovici terena koja je bila u boljem stanju, stvorila nekoliko izglednih prigoda, ali se nije uspjela spasiti novog poraza, petog zaredom, a trećeg otkako je na njezinu klupu stigao Igor Angelovski. Najbliži izjednačenju domaći su bili u 78. minuti kada je Nejašmić nespretnom reakcijom pogodio vlastitu vratnicu te u 87. minuti kada je Ivušić bravurozno zaustavio udarac Cruza glavom.

Objava PETI UZASTOPNI PORAZ HNK GORICE: Osijek u vaterpolo uvjetima u Velikoj Gorici do minimalne pobjede pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.